Debreceni Csaba

Sziasztok
Debreceni Csaba vagyok e-cigaretta használó.
Megosztanám veletek hogyan tértem át az e-cigire 25 év dohányzás után. Napi szintem elment 2-3 doboz a jó öreg analógból. Nagyon sokszor éreztem kialvatlanak és fáradtak magamat, első találkozásom a régi még a piacokon és aluljárókban kapható régi még kezdetleges e-cigi volt már nem is emlékszem pontosan mikor is de 2010 körül. Na, azzal egyáltalán nem sikerült leszoknom igy visszatértem a bagóhoz újból.

Párom unszolására 2011-ben vettem egy ego szettet a v3 patronnal ez már sokkal jobb és kifinomultabb készülék így sikerült végleg letennem a cigit. Bár nem füzem sok reményt hozzá, hogy sikerül és 3 hónapig még hordtam magammal 2 doboz cigit, hogy hátha úgy járok, mint az első próbálkozásommal. Mint kiderült teljesen és elvonási tünet mentesen le tudtam tenni a bagót. Ami számomra is furcsa volt, mert sokan azt mondták csak tedd le egyszerűen és álld, meg hogy nem gyújtasz rá többé, (Na, ez nem ment).

Azóta csak e-cigit használok nem is gyújtottam rá többé még kíváncsiságból sem az analóg cigire. Kezdetben 18 levessel kezdem, mint majdnem minden erős bagós. Ami fél év használat után csökkentettem 12 erőségükre. Az egyre modernebb készülékek és patronoknak köszönhetően ma már csak 6-os levest szívok és nic mentest.

Amit észrevettem mióta nem cigizek:
-Sokkal jóban alszom és kipihentebben ébredek
-Visszajött az ízlelésem és a szaglásom
-Ma már kellemetlen a cigi illata és sokszor teszem fel magamnak a kérdést, hogy én is ennyire büdös voltam. Megjegyzem, nem nézem le azokat, akik még a hagyományosat szívják, de számomra már kellemetlen az a szag.
Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


Küldje el a saját leszokás történetét!

Word dokumentumban (tárolás miatt) a következőkre vagyunk kíváncsiak:

a leszokás történetére

kérdések:

hogyan?
mikor, mennyi ideje, mennyi idő alatt?
tapasztalt-e testsúlyváltozást?
tapasztalt-e közérzetváltozást?
tapasztalt-e egyéb élettai változást?
esetleges szenvedés a leszokás alatt

Név vagy aláírás, ami publikusan kimehet az internetre.

Köszönjük!