Dicodes Dani Extreme V2


Többször is figyeltem meg, ahogyan egy-egy újdonság kijön a piacra. Néha idő kell, mire jó lesz egy termék, mivel a gyártás, az esetleges rejtett hibák csak egy idő múlva jönnek vagy jöhetnek ki. Amiről ebben a bejegyzésben szó van, az a német mérnöki munka egy nagyon különleges darabja, ami új, és amire hónapok óta várok én is, mint sokan mások.
A kütyü első szériája is kimagaslóan jó volt. A mini verzió egy 700mah-s akkuval több embernek is elég volt egy egész napra, ami azért nagy szó és az energiagazdálkodást jellemzi. A készüléknek egyedi elektronika és működési elv az egyik érdekessége, a gyártó tényleg hatalmasat robbantott a piacon, viszont elég konzervatív és kicsit lassan indult be a forgalmazása ithon.
A videóhoz megjelent leírásból:

"Nagyon kevés készüléknél érzem azt, hogy műszaki áttörést ért el. Amikor a Varivolt készülékek megjelentek, az első Provarik és Lávacsövek, elismerően biccentettem.
Amikor a Variwatt jött divatba, nem voltam ennyire boldog, elvégre nem szakembereknek készülnek ezek, hát hogy fogom Jóskának, a péknek elmagyarázni, mi a különbség Volt és Watt között?
Aztán jött a wattháború, elszállt az ipar, mint a héliumos lufi és vele együtt elszállt a maradék eszünk is. Csalódott voltam. Azt hittem, hogy mostantól mindenki 100W fölé akarja nyomni a gőzlérek energiaigényét - mindenféle ésszerű ok nélkül.
A DNA 40 megjelenésekor a hőfokszabályzás ötlete megint felderített... Két percre, amíg ki nem derült, hogy nikkellel akarunk őrültködni. Más PTK fémet nem ismernek Amerikában, a büdös jó életbe?!
Majd ugye jött Kína a DNA 40 klónjával, amik eleinte lószart sem műveltek, majd a Smok M80 a kamu TC-vel, amit minden nagyokos meg akart magyarázni, hogy működik, csak nem úgy, mint a DNA. Végül nagy nehezen sikerült leklónozni az Evolv TC modulját és a Yihi is kijött egy működő műszerrel - az azonban nem tűr nyomdafestéket, amit a Joule bevezetése okán mormogtam el. Megint valami, ami mindenkinek kelleni fog, csak senki nem érti, mi is az?!
Mindeközben a németek mit sem törődve mások aranyeres nyűglődésével szép csendben kifejlesztették a tökéletes APV készüléket. Ami működik. Mindennel. És mindent tud. És amiért még az egyik vesémet is eladnám, ha arról lenne szó..."Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-