Fasttech
-
Egy kis segítség


Nagyon sok olyan webshop van, ami közvetlenül a gyártótól rendel, és inkább nagykernek számít, de lehetőség van a kiskereskedelmi lehetőségre is. Az egyik ilyen shop a fasttech.com, ami egy Hong Kong-i cég.
A shopnak rengeteg elektromos cigarettás terméke van. A legtöbb esetben felújítható kazánokat rendelnek a magyar árak körülbelül feléért. A gond ott van, hogy 35-40$ a GLS szállítási költség és erre már rájön a vám és az áfa, ha pedig az ingyenes (és ajánlott) szállítási módot választjuk, akkor 2-4 hét, de néha 6-8 hét is előfordul, mire ideér a kütyünk.
A következő gondot a fizetés jelenti, amihez erősen ajánlott a PayPal.

A választás:


Mindenféleképpen az újabb és a drágább kütyüket érdemes választani az oldalon, lehet, hogy csak pár cent vagy néhány dollár a különbség, viszont minőségben nagy különbségeket lehet felfedezni a legolcsóbb és a legdrágább kütyük között.
A kiválasztott termékről ha nincs raktáron, akkor ki lesz írva, hogy mikor lesz raktáron (Ships in xy days).

Állásfoglalás:

Elektromos cigaretta folyadékot nem ajánlott vásárolni innen, és elektronikás készülékekkel is lehetnek gondok (néhány cég klónokat klónoz le és hogy abból mekkora ócskaság jöhet ki, azt el lehet képzelni).
Én személy szerint nem foglalnék állást se amellett, hogy vásároljunk, se amellett, hogy ne vásároljunk a fasttech-ről.
Láttam már tökéletesen működő kütyüket és klónokat, de a nevetséges hulladék is volt már a kezemben, amit innen rendeltek.
A szállítási idő és a visszaáru a hátulütő, az árak és a választék a pozitívum.Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-