Flash e Vapor klón (mini)

Sok tankos kütyüvel találkoztam már. Ez az egyik legérdekesebb, és méretét tekintve az egyik legkisebb. A Taifun GS rendszerű, kis kazánterű kütyü. Nekem az egyik "mini" változatot sikerült beszerezni.

A mérete miatt amikor megérkezett eléggé meglepődtem, de az első pár slukk után rájöttem, hogy miért mondták páran, hogy ez a kütyü nagyon jókat produkál ízben és gőzben. Mivel ez egy mini, ezért a Vision Spinner 2-n használtam jó ideig (1,8 ohmra volt tekerve dual paralel 0.16-os huzallal).

A kütyü érdekességei közé tartozik, hogy egy csavar a levegőbeömlője, és ha jól pozicionáljuk a tekerést, akkor nagyon közel lehet hozzá (). Ez a levegőző állítható egy lapos csavarhúzó segítségével, amivel a torokhatást is befolyásolhatjuk minimális módon (Hha távolabb visszük a levegő bevezető csövet a tekeréstől, akkor növekedhet egy nagyon keveset a torokhatás).
Érdekesség még a mérete, hogy elég "hüjén" néz ki egy modon, inkább egy ego méretű akkura való, de arra tökéletesen illik, ha van egy egyenes szépséggyűrű az eGO csatlakozóra, mivel ez a kütyü 510-es.
A töltése egyszerű, fejjel lefelé letekerjük a tankot, megtöltjük (nagyon kevés folyadék megy bele), visszatekerjük, visszafordítjuk és szívhatjuk is. Ez a metodika ugyan az, mint a Taifun GS-nél.
A tank méretéből adódóan elég gyorsan kiürül a tank, lényegében én ezt úgy értelmezem, hogy egy hosszabb kávészünet alatt majdnem szárazra lehet szívni a tankot, ha fullra töltöttük, akkor is. Ez akkor lehet jó, ha nem akarjuk, hogy megfolyjon, de azért tankos rendszerű kütyüt szeretnénk.

Pozitívumok:

-Picike
-Jó az íze
-Állítható a levegőcső-tekerés távolság
-Gőzmennyiség

Negatívumok:

-Furán néz ki (főleg egy nem eGO vastagságú kütyün)
-Túl kicsi a tank (folyamatosan töltögetni kell)
-Fémszövetcsöves redszer (néha nehéz elkészíteni)
-Mivel GS rendszerű a hőmérséklethez kell belőni a levezető fémszövetet

Végeredményben nekem nagyon tetszik ez a kütyü, több a pozitívuma, mint a negatívuma.


Galéria:

Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-