Holnapután vaper verzióHát kúrva nagy szarban vagyunk… vagy mégsem?

hosszas gondolkozás után elkezdtem azon agyalni, hogy mi is jön itt a magyar és az egész piacon. igazából a megoldáson gondolkodtam, mivel itt ebben a jogrendszerben, hogy egy nagy kedves filemet idézzem az emberek olyan politikát támogatnak, ami ellenük szól. Bevezetésként ennyit írnék, és akkor jöjjenek a hekkelések:

A legnagyobb gond a nikotinnal és a liquidekkel van. A legtöbb vaper elég rövid idő után lemegy nikotinmennyiséggel, ezt még támogathatják a tüdőre kapós (DL) és az alacsonyabb ellenállású kazánok. tehát egy erősebb dohányosnak is elegendő lehet a maximum 6-9-es erősségű e-liquid.
A legtöbben kezdetben megveszik a kész e-liquidet, de amint rájönnek, hogy előállíthatják maguknak is, elkezdenek kevergetni és játszani az ízekkel, erősségekkel, mivel így olcsóbb és kb ugyanolyan jó, egy picikét még jobban magukhoz is igazíthatják a dolgokat, ezzel lehet kicsit kihekkelni a jelenleg bejött szar rendszert, mivel lesz 20 mg/ml-es ízesítetlen utántöltő folyadék.
Minimális számolgatás után, ha egy ilyen üveg utántöltőt fellövünk pg-vel és vg-vel 100ml-ig és ténylegesen 20mg-os, akkor egy 2 mg-os alapfolyadékot kapunk. Értelem szerűen a 3ashoz 1,5 üveg, a 6oshoz 3 üveg, stb kell. Tehát az alacsonyabb nikotintartalmú alapfolyadékunkat megkaphatjuk aránylag olcsón, de még mindig ott van az egyik alapanyagon a ml-ként kb 70 ft-os jövedéki adó, de így már sokkal barátibb a történet.

Ami nem változik, hogy PG-t és VG-t, vlaamint az aromákat szabadon lehet árusítani, de összekevert állapotban már sajnos nem.
A legtöbb boltban már kaphatóak az összetett ízzel rendelkező aromák vagy koncentrátumok, tehát azokból aki elvégzett egy általános iskola 8 osztályt, az képes legyártani egy ecigi folyadékot.

A következő hekkelési lehetőség a tankokra vonatkozik. A legtöbb készüléket manapság úgy adják ki, hogy gyártanak hozzá rba fejeket, ezeket fel lehet újítani, újra lehet vattázni, tehát ha ezt megtanuljuk, akkor sokáig jók ezek.
A tényleges felújítós tankok alakatrészeit, értem ezalatt a bázist, tankszekciót (vagy mifenét), stb, kivéve a driptipeket külön-külön alkatrészenként meg lehet vásárolni, mivel alkatrészek, ezért nem vonatkozik ezekre a törvény.

A legtöbb sok wattos készüléket ha be tudjuk szerezni, itt gondolok a 100 watt fölötti teljesítményre, de egy 40-60 wattos készülékkel is elláthatunk egy alacsony ellenállású kazánokat, mivel képesek rá.

összességében aki elég élelmes, az képes lehet a jelenlegi szinten megmaradni, lépést tartani az újdonságokkal.

Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-