Sziasztok!

Nagy Dávid vagyok, (jelenleg) budapesti lakos, és elektromos cigaretta függő.
Szeretném elmesélni nektek, hogyan váltottam át egy egészségesebb életszínvonalra 9 év dohányzás után. Sajnos sok sorstársammal egyetemben nekem sem volt elegendő az akaraterőm ahoz, hogy a cigarettát örökre letegyem. Napi egy dobozt szívtam átlagosan kék cigiből, de olykor-olykor (alkalomhoz illően) 2-3 doboz sem jelentett akadályt. Egy-egy ilyen kiruccanás másnapján mindig megkaptam méltó ajándékom (büntetésem) a rengeteg csúnya köhögés kíséretében. De ennek ellenére csak szívja az ember, mert hát a szokása rajba, és nehogymár ne kerüljön be a megszokott nikotinmennyiség...

3-4 alkalommal próbáltam letenni a cigarettát, de pár napnál nem bírtam tovább... az egész leszokás nem ért annyit, hogy az őrületbe kergessen, vagy felszedjek plusz 20-30 kilót, ugyanis kényszerevő lettem a leszokás ideje alatt.
Tapaszt és rágót elvből nem próbáltam, de ugye mások tapasztalatai és a statisztikai adatok azt támasztják alá, hogy nem is érdemes ezekkel próbálkozni...

2011. decemberében megismerkedtem az elektormos cigarettával egy ismerősöm által. 1-2 hónap ismerkedés, utánaolvasás, tanulmányozás után úgy döntöttem, hogy belevágok, és egy olyan alternatívát keresek a dohányzásra, ami megadja mindazt, amit én a szokásomtól elvárok, mégis egészségesebben és olcsóbban művelhetem mindezt. Büszkén elmondhatom, hogy 2012. március 21-e óta egyetlen szál hagyományos cigarettát sem szívtam el!!! Ez számomra hatalmas lépést jelentett és jelent a mai napig is.

18mg nikotintartalmú likviddel kezdtem, de 1 hónap után már 12-es szívtam. A 12mg-os likvid sokáig társam volt, de 9 hónap után váltottam gyengébbre. 2012. novembere óta már csak 9mg-os folyadékot szívok, és 2013 nyarának végére be van ütemezve a 6mg-os likvid.

Saját, egyéni tapasztalataim az elektormos cigarettával kapcsolatban: Az elektromos cigaretta...:
- számomra teljesen kielégíti mindazt, amit elvárok egy ilyen eszköztől;
- utántöltő folyadékai finomabbnál finomabb ízkombinációkban fellelhetők, beszerezhetők, kikeverhetők;
- kiegészítői egyre igényesebbek, egyre szebbbek, és egyre jobban működnek;
- variálható feszültségű és teljesíményű, cserélhető akkumulátorcellás készülékeknél számomra nem kell több;
- kazánok és patronok egész arzenálját kipróbáltam már, de mindig van és lesz egy jobb működési elv... :)

Én nem a dohányzásról akartam leszokni, csak egy olcsóbb, jobb, egészségesebb, finomabb alternatívát kerestem, és ezt teljes mértékben megtaláltam az elektormos cigarettában. Bátran ajánlom mindazok számára, akiknek elege van a mérgező füstrúd szívásából, és egy jobb életet akarnak élni.

- dohányos évek száma: 9
- átlagos cigifogyasztás ez alatt (szál/nap): 20
- mostani átlag ml/nap lötyiből: 3
- jelenleg hány szál cigit szív naponta, ha még szív: 0

Videó:Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-