Narancsos sütőtökAmikor felraktam az egyik facebook csoportba a liquid fejlesztésének az ötletét egy szavazásként, akkor elég sok kommentet kaptam, a nekem legjobban tetszőt (ugyanis ügyelnem kell a rosszhíremre) ki is másoltam ide egyfajta alcímként vagy kommentárként, esetleg ennek a liquidcsaládnak a meghatározásaként:

"Ez egy perverz..."

ezúton is szeretném megköszönni a biztatást, lentebb olvashatjátok a végeredményt. ;)

Ez a széria második levese, amit megkevertem és leteszteltem, az utóbbi napokban ezek picit odavertek, minimális ízvakságot kaptam a túl intenzív ízek miatt, de itt van a második recept.
Két elhanyagolt, de nagyon jó ízű aromát választottam a Sütőtökök mellé, ami számomra az őszt és tél gyümölcseit jelentik, ez a két aroma a TPA Orange Mandarin (mandarinos) és a Lorann Orange Cream aromái.

TPA Orange Mandarin (mandarin): ez egy elég édes, kellemes, friss gyümölcsös érzetet adó aroma, nekem egy kedvencem, nem igazán értem ,hogy miért nem terjedt el jobban vaperkörökben, később is többet próbálok foglalkozni vele.
Lorann Orange Cream: Narancskrém, ami amikor felszívjuk fecsivel picit felhabzik, elég olajos, testes aroma, nagoyn kellemes tényleges narancskrémes ízvilággal. én előszeretettel használom dohányok fűszerezésére vagy arra, hogy egy unalmasabb dohányízt feldobjon.

A recept azért is lesz kicsit különlegesebb, mivel induló százaléktartománnyal fogom megadni, ha valaki megkeveri és valamelyik aromát jobban ki szeretné hozni, abból több aromát is belerakhat ízléstől függően.


Recept (70% VG többlet, 30ml):


21 ml VG
5,1 ml PG

1,2 ml TPA Pumpkin: 4%
0,6 ml TPA Pumpkin Spice: 2%
0,3 ml [0.15-0,45] ml Lorann Orange Cream: 0,5-1,5%
0,75 ml [0,6-0,9] TPA Orange Mandarin: 2-3%
0,3 ml TPA Brown Sugar: 1%


Fűszerezési lehetőségek:


A barnacukrot ha akarjuk lecsökkenthetjük 0,5%-ra és hozzátehetünk egy kis mézet, amiből a kedvencem a TPA Black Honey aromája, ez ilyen Dohánymézes aroma, inkább egy fűszeres, kellemes méznek mondanám, mint dohánynak, maximum 0,5%-ban javaslom, mert nagyobb mennyiségben elnyomhat mindent és a megőrülés határára sodorhat bárkit (én már csak tudom).

0,15 ml TPA Black Honey: 0.5%
Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-