Solube Gorilla klónok :)


A mai napon az EagleVapors-ban jártam és vásároltam egy nagy megunhatatlan kedvencet: Solube Gorilla aromákat (sima Gorillát és a V2-t). A kiürült gyári aromásfalkonokat még egyszer köszönöm! :)A fórumokon 10-15%-os keverési arányt lehet olvasni. Az aromakoncentrátumok hasonlóak a MysticJuice aromakoncentrátumaihoz, de amerikai liquidek klónjai, illetve vannak alap ízeik, azok keverési aránya a vepertől függ, és természetesen a kis szokásos felsorolástól.

Keverés és eliquidekkel kapcsolatos állásfoglalás

Mint minden folyadék elkészítésekor szükséges figyelembe venni a következőket:

-VG és PG össz aránya
-Ellenállás
-Kazántér mérete
-Levegőmennyiség
-Hány watton vépelünk
-Nikotinmennyiség
-Egyedi vaper ízlést

Azt nem írtam le, hogy függ attól, hogy milyen aroma és milyen receptet és stílust követünk. Lényegében nincs erre külön szabály.
Az aromák adagolásáról, ha nem tudunk semmit, hogy hány%-ban keverjük be, akkor érdemes a következőket figyelembe venni:
-az aroma színe
-az aroma illata (Ha nagyon erős illata van vagy más, mint amire számítani lehet, akkor lehet, hogy nagyon tömény)

Fontos! A keveréseknél mindig címkézzük fel a flakonokat, hogy mi és hány%-ban, milyen erősségben van benne, így ha ne mis emlékszünk pontosan a keverési arányokra, ott lesz rajta (egy kis darab papír, toll és cellux).

Én jelenleg úgy gondolom, hogy nagyon jó vásárt lehet ezekkel az aromákkal csinálni, mert nem kell több féle aromát megvennem, szépen, sorba kiméregetni, eljátszani, hogy kicsit érdekesebb, összetettebb ízeket tudjak szívni olcsón.

Kezdő keverőknek is ajánlott, mert megveszik a kész alapot és megveszik ezeket a koncentrátumokat, 100ml alaphoz egy ilyen 10ml-es kiszerelést hozzátesznek és csak meg kell érlelni.


Így keverem én:


Én, mivel jelenleg tömény VG bázisú nikotin áll rendelkezésemre (72 mg/ml), ezért megtehetem azt, hogy a nikotin nélkül érlelem meg a folyadékot, és a már érett folyadékomhoz rakom hozzá a nikotint. nem sokban, de egy nagyom piciben eltér az íz, ha nikotin nélkül érleltem a folyadékomat.

100ml 70/30 VG többletű, 6mg/ml-es leves:

10ml aroma (1 adag/kiszerelés)
20 ml PG
61-62ml VG

~8-9 ml 72 mg/ml-es alap (éretten adódik hozzá)


Kezdőknek ajánlott recept:
110 ml 60/40 VG többletű, kb 5,5 mg/ml-es leves:

100 ml 70/30-as Vg többletű 6mg/ml-es alap

10 ml aroma (1 adag/kiszerelés)


Az érés minimum 1 hét, naponta ajánlott kétszer alaposan átforgatni (nem rázni).
A végeredménnyel nekem még nem voltak gondjaim, nagy kedvenc lett, amióta megjött ez az aroma, azóta ez a fő e-liquidem.


Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-