Tigers Blood


Ez az első "külsős" folyadék, még nem próbáltam ki, de a recept alapján elég jónak tűnik. A recepttel egy picit el is játszom, amennyire lehetséges. A leírt aromák mennyisége az amerikai ízlésnek felelnek meg, de ez még a nem elborult receptek közül való. Első ránézésre mintha nem lenne teljes a recept, mivel csak 3 aroma van benne és a felkerülő receptek egy részében nincs meg minden megadva.
A receptben 3 féle TPA aroma van: kókusz, eper és görögdinnye. Összességében 19,5% aromát ír a recept. 70%-os VG többletet ír, ez nekem teljesen jó, de a 20%-os aromatartalom egy kicsit magasnak számít az aromák számának függvényében.

Aromák és mennyiségük:
(eredeti recept, csak az aromák)

TPA Coconut 1,5%
TPA Strawberry 12%
TPA Watermelon 6%

Első módosítás:

A Strawberry aroma elég soknak tűnik, ezért azt szétbontom több részre. Először egy jó illatú, aránylag kevésbé ismert aromával az Organic Strawberry-vel módosítom, amiből 6%-ot rakok bele. A TPA Strawberry-t visszaveszem a saját receptemben 2%-ra, és a maradék 4%-nyi Strawberryt kipótolom lorann Strawberry-vel.
A watermelon nem olyan nagy %-ban van benne, de ezt is jobb szétbontani 2 felé. 3% TPA Watermelon és 3% Lorann Watermelon.
Utolsó módosításként hozzáteszek fél % Lorann Coconut aromát (így egész, 20%-os aromatartalmat kapok).

Módosított recept:

TPA Organic Strawberry 6%
TPA Strawberry 2%
Lorann Strawberry 4%
TPA Watermelon 3%
Lorann Watermelon 3%
TPA Coconut 1,5%
Lorann Coconut 0,5%

PG: 10%
VG: 70%

Kopmlett recept: (30ml): TPA Organic Strawberry 1,8 ml
TPA Strawberry 0,6 ml
Lorann Strawberry 1,2 ml
TPA Watermelon 0,9 ml
Lorann Watermelon 0,9 ml
TPA Coconut 0,45 ml
Lorann Coconut 0,15 ml

PG: 3 ml
VG: 21 ml
Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-