Tudásbázis:Liquidfejlesztés
Gondoltam írok egy pöppnyi regét a liquidek fejlesztéséről, legalábbis arról, hogy én hogyan csinálom és fejlesztem a liquidjeimet.Taifun gs 2 Vattakorongos levezetés
Taifun gs 2 Vattakorongos levezetés


Nagy áramú lítium cellák


Új youtube videó DarthVapertől.
Terheléses teszt a legjobb 18650-s cellákról
Nagy áramú lítium cellák


Új youtube videó DarthVapertől.
Terheléses teszt a legjobb 18650-s cellákról
NI 200 tekerés

A videóban 2 módot és pár információt osztanék meg a ni200-as huzallal kapcsolatban.

FIGYELEM! A huzalt csak arra alkalmas készülékkel szabad használni, más készülékkel való használat veszélyes lehet a készülékre és a saját testi épségünkre nézve is!Aromák - A választás

Sokszor és sokan kérik, hogy ajánljak valami aromát nekik, mivel vagy nem tudják, hogy milyen ízt szeretnének, vagy valami új ízt akarnak kipróbálni, csak éppen nem tudják eldönteni, hogy mi is legyen az, és így segítséget kérnek.
Dicodes Dani Extreme V2

Többször is figyeltem meg, ahogyan egy-egy újdonság kijön a piacra. Néha idő kell, mire jó lesz egy termék, mivel a gyártás, az esetleges rejtett hibák csak egy idő múlva jönnek vagy jöhetnek ki. Amiről ebben a bejegyzésben szó van, az a német mérnöki munka egy nagyon különleges darabja, ami új, és amire hónapok óta várok én is, mint sokan mások.
Aromák - LorAnn

A magyar piacon tlaán a legjobb gyümölcsös ízeket felvonultató és jelen lévő amerikai aromagyártó.
Arctic porlasztó felépítése

Érdekes kütyüt kaptam ajándékba: egy elhasznált Arctic porlasztót. Lényegében egy vertikális dupla fűtőszálas és nagyon levegős kazán, ezt fogom szétbányászni és megpróbálom kielemezni egy kicsit.
Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-