Liquidek

(tesztek, receptek, hasznos praktikák):Bogyós csoki

Ez egy egyszerűbb recept lesz, több lehetőség is van benne szerintem.
Egy kis Sour...
Ízmódosítás-savanyítás


Arabica Kávé alap
Arabica Kávé alap eliquid recept


Let the Dragon fly

Ezt a liquidet egy általam nagyon kedvelt ebernek fejlesztettem, sajnos a második verziónál megállt a történet, de ez a verzió is teljesen tökéletes, alkalmas hogy egy alap, enyhén gyümölcsös-extra ízt összehozzak.
Narancsos sütőtök

Amikor felraktam az egyik facebook csoportba a liquid fejlesztésének az ötletét egy szavazásként, akkor elég sok kommentet kaptam, a nekem legjobban tetszőt (ugyanis ügyelnem kell a rosszhíremre) ki is másoltam ide egyfajta alcímként vagy kommentárként, esetleg ennek a liquidcsaládnak a meghatározásaként:
"Ez egy perverz..."
Sütőtökös dohány

Amikor felraktam az egyik facebook csoportba a liquid fejlesztésének az öteltét egy szavazásként, akkor elég sok kommentet kaptam, a nekem legjobban tetszőt (ugyanis ügyelnem kell a rosszhíremre) ki is másoltam ide egyfajta alcímként vagy kommentárként ennek a liquidcsaládnak a meghatározásaként:

"Ez egy perverz..."
Gesztenyepüré v2

Édes gesztenyepüré...
Gesztenyés dohány
Meg kell mondjam, ez egy jó kis kihívás volt, a teljes receptet nem osztom meg, az alapjreceptet írom le, amit mindenki a saját ízlésvilága szerint fűszerezhet különböző aromákkal, egy picit egyszerűsített formában.


Szedres-málnás puncs

Szedres-málnás puncs receptSolube Gorilla klónok

A mai napon az EagleVapors-ban jártam és vásároltam egy nagy megunhatatlan kedvencet: Solube Gorilla aromákat (sima Gorillát és a V2-t).
Old Toby
Old Toby "A déli fertály legjobb dohánya" :)


Snap Pear

Újabb Revolute High-End aroma recept.
Az aroma leírása: "Édes friss körte finoman megbolondítva egy kis csokoládéval."
Dandy Puff

Ez egy elég érdekes recept lesz ez, mivel az íz, amiről szó van, egy elég kellemes aromavegyület, fogalmazhatnék úgy is, hogy több aroma összekeverve. Lényegében nem kell mást tennünk vele, mint egy általunk eldöntött százalékban bekeverni, és a folyadékot a tankba öntve élvezni az ízét.
Édes mézes dohány

Újabb amerikai stílusú recept, ami véleményem szerint megint egy elborult elme műve, vagy alacsony ellenállásra való. Első ránézésre egyszerűnek tűnik, de vannak olyan részei, amiktől kb megőrülhet bárki...
Sanyi Bácsi Liquidje

Ez egy olyan liquid, aminek a receptjét egy magyar vapertől kaptam. Lényegében egyszerű-nagyszerű folyadék. :)
Tigers Blood


Ez az első "külsős" folyadék, még nem próbáltam ki, de a recept alapján elég jónak tűnik. A recepttel egy picit el is játszom, amennyire lehetséges. A leírt aromák mennyisége az amerikai ízlésnek felelnek meg, de ez még a nem elborult receptek közül való. Első ránézésre mintha nem lenne teljes a recept, mivel csak 3 aroma van benne és a felkerülő receptek egy részében nincs meg minden megadva.Málna
A választás egy aránylag egyszerű, könnyen a saját ízlésvilágunkhoz igazítható gyümölcsös, általános folyadék, ez pedig a málna.


Narancsos dohány [egyszerű]
Az egyik legegyszerűbb és legelső több aromából készült e-liquid, amit kevertem. Lényegében egy kellemes narancsos dohányt akartam összerakni, ami nagyon is jól sikerült.


Közösségi modul:

Shop

Contact Us

Information


-